Eiker Senter 35 års jubileum
Posted on 6. oktober 2022 in Eiker News, Forsidenyheter

Eiker Senter feirer 35 års jubileum 20.-22. oktober.

Ny senteravis ute nå med 3-dagers tilbud, timestilbud og stort jubileumsprogram.

35 år med Eiker Senter

Det er sikkert mange av våre kunder som fortsatt husker da Eiker Senter åpnet dørene for første gang i 1987. Mye har skjedd på senteret siden den gang. Spesielt kan den siste og omfattende moderniseringen nevnes, som ble gjennomført i 2009. Den la grunnlaget for ytterligere vekst og senteret fremstår i dag som et moderne senter med god butikk miks.

Takket være alle våre trofaste og lojale kunder som stadig uttaler «jeg liker meg best på Eikersenteret jeg, her får jeg alt jeg trenger». For det er nettopp det som er kjernen i tilbudet hos oss; en god og variert butikkmiks som kundene liker og som det er behov for, god atmosfære og den personlige kundeservicen.

Nå skal vi feire oss selv, og vi inviterer alle våre fantastiske kunder til å dele opplevelsen sammen med oss. Det blir et variert program med tilbud, aktiviteter og overraskelser hele uken. Hele programmet finner du på siste side i senteravisen. Ikke gå glipp av trekningen av en splitter ny el-sykkel. Alle som handler i senterets åpningstid under jubileumsdagene kan delta i trekningen.

Det er med den største glede og spent forventning vi ønsker nye og gamle kunder hjertelig velkommen.

Med vennlig hilsen
Gry Harbu
Senterleder

Stikkord: , ,